Vårt Erbjudande: Annonsera i TV3 och Kanal 5

Med Airtime Sales kan du annonsera i TV i två av landets mest omtyckta underhållningskanaler: TV3 och Kanal 5, samt deras digitala plattformar/streamingtjänster Viafree och Dplay. Genom att kombinera de olika mediekanalerna når du din målgrupp via flera olika kanaler vilket skapar frekvens och synergieffekter.

Vi skräddarsyr din kampanj utifrån vad som är relevant kommunikation för ditt företag och erbjuder köp av lokal reklam i TV. Din reklamfilm visas i en välproducerad miljö bland kända program och TV-personligheter.

 

TV-REKLAM: HÖG RÄCKVIDD TILL EN BRED MÅLGRUPP

TV-reklam bygger på kombinationen av rörlig bild och ljud vilket har stor genomslagskraft som både förstärker upplevelsen och engagerar tittaren. Genom att stimulera flera sinnen samtidigt är reklamfilmens budskap lättare att minnas, även efter en längre tid.

Hos oss når din reklam konsumtionsstarka tittare mellan 15-64 år. Annonsering i TV, både i TV och digitalt, har alltså en hög räckvidd där du snabbt kan nå många. Med TV-annonsering betalar du i reklamväckvidd, inte medieräckvidd. Medieräckvidd menas med hur stor andel du har möjlighet att nå genom mediet TV. Reklamräckvidd innebär istället att du betalar för den andel som faktiskt har möjlighet att se just din reklam.

Konsumtionsmönster och tittarvanor förändras men att folk fortfarande tittar på linjär-TV stämmer, det är fortsatt en stor del av svenska folkets konsumtion av rörlig bild. Med dagens streamingtjänster är det dessutom möjligt att titta på TV när som helst, var som helst. Det innebär att du når tittaren bästa sändningstid: När du vill. Vi erbjuder dig att synas på samtliga plattformar.

 

REGIONAL TV-ANNONSERING

Att annonsera regionalt i TV säkerställer att din marknadsföring blir relevant, träffsäker och kostnadseffektiv.

Har du en verksamhet på lokal nivå ska du inte behöva betala för att synas i hela landet. På så sätt slipper du geografiskt spill och undviker att betala för att visa din reklam för irrelevanta målgrupper.

Genom oss kan du köpa lokal TV-reklam, vilket innebär att du själv väljer i vilka områden du vill synas på. Vi kommer tillsammans fram till vilken målgrupp och område du ska nå. Här ser du vilka regioner du kan välja att visa din annons i.

 

FÖRDELAR MED MARKNADSFÖRING I TV

Sammanfattningsvis är de främsta fördelarna med att köpa regional TV-reklam med Airtime Sales

  • # Att du syns i två av Sveriges mest omtyckta underhållningskanaler och deras streamingtjänster
  • # Att din reklam visas i genomslagskraftiga mediekanaler till konsumtionsstarka tittare mellan 15-64 år
  • # Du når de områden som är relevanta för dig och du undviker geografiskt spill

 

REKLAMFILM FÖR SMÅ SOM STORA FÖRETAG

Våra koncept passar alla företag, stora som små. Vill du synas i TV, men saknar en stor marknadsföringsbudget? Vi sätter dig i kontakt med produktionsbolag som hjälper dig göra en reklamfilm utifrån din budget och önskemål. Kanske vill du öka varumärkeskännedom eller testa på TV-reklam för första gången? Läs då mer om vårt erbjudande Slingan: En reklamfilm som är både effektiv och till låg kontaktkostnad.

KONTAKT

Låter TV-reklam intressant för dig och ditt företag? Hör av dig till oss om du är intresserad av vårt erbjudande! Är du fortfarande inte helt säker på att TV är det rätta mediet för ditt företag? Kom i kontakt med någon av oss, vi svarar gärna på alla möjliga frågor du kan tänkas ha! Du hittar kontaktuppgifter till våra representanter här.