TV/Onlinesäljare Göteborg

Vill du jobba på ett företag med god stämning och möjligheter till utveckling i en miljö som präglas av kompetens, positivitet och engagemang? Är du målmedveten och gillar att bygga relationer? Då kan tjänsten som Account Manager till Airtime Sales vara rätt tjänst för dig!

Vi söker dig som
Är en person som har en vilja att utvecklas inom medieförsäljning och har viljan att överträffa mål och göra affärer. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet av försäljning, inom mediebranschen är meriterande. Du är ansvarstagande och drivs av att alltid vilja överträffa dina mål och du vet vad som krävs för att utveckla kundrelationer. Du är en person som sprider positiv energi och har viljan att alltid prestera bättre. Du har lätt till skratt och team-känslan är viktigt för dig.

Vi tror att du
– Har en stor portion smartness och innehar ett kommersiellt fokus
– Är driven, initiativtagande och har ett starkt mål- och resultatfokus
– Har dokumenterad förmåga att arbeta med framgångsrik försäljning
– Kan sköta hela säljprocessen; prospektera, bearbeta och etablera samarbeten med nya kunder
– Jobbar på ett proaktivt och servicemedvetet och långsiktigt sätt
– Kan bygga starka kundrelationer.

Vi ser att du har
– Dokumenterat goda försäljningsresultat
– God kommunikativ förmåga
– Ordningssinne
– Innehar B-körkort

Du erbjuds
– Ett fantastiskt team med god sammanhållning och låg personalomsättning
– En konkurrenskraftig och intressant produkt
– Generösa förmåner, villkor enligt kollektivavtal samt möjlighet till bilersättning

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

ÖVRIGT

Start: Omgående
Omfattning:
Heltid
Arbetstid:
Dagtid, flexibelt
Plats:
Drottninggatan 29, 411 14 Göteborg

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Beatrice Sjöblom på beatrice.sjoblom@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!