Lediga tjänster

Vill du jobba på ett företag med god stämning och möjligheter till utveckling i en miljö som präglas av kompetens, positivitet och engagemang? Då tycker vi du ska skicka din ansökan direkt!

Nedan hittar du de tjänster som är lediga hos oss för tillfället.

Hittar du inte någon ledig tjänst som passar dig just nu? Då är du välkommen att skicka en intresseanmälan till ansokan@airtimesales.se

Vänligen skriv ”Intresseanmälan” i ämnesraden

 

Vi söker en Key Account Manager till vårt team i Stockholm

Airtime Sales AB är ett joint venture bolag som ägs av MTG och Discovery Networks, och representerar TV3 och Kanal 5, både gällande TV-annonsering och de digitala plattformarna (Viafree och Dplay).

Airtime Sales kombinerar styrkan från två av landets mest omtyckta underhållningskanaler, TV3 och Kanal5, där annonsören når konsumtionsstarka tittare mellan 15-64 år. Det bästa är att annonsören själv kan välja i vilka regioner de vill att sitt budskap ska synas i.

I denna roll kommer du primärt att jobba med fokus på försäljning mot nya kunder i Stockholmregionen. Detta är en tjänst för dig som brinner för försäljning och har förmågan att skapa och vidhålla ett eget driv.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm.

Tjänsten innefattar att du som person kan:
* Sälja in företaget och vara bolagets ansikte utåt
* Prospektera och identifiera nya kunder
* Jobba självständigt under stort eget ansvar mot uppsatta mål, men även som en naturlig del i teamet
* Bygga starka långsiktiga kundrelationer

Vi söker dig som:
Du är en person som har passion för relationsbyggande försäljning. Vi ser att du har dokumenterad erfarenhet med goda resultat från medieförsäljning. Tidigare erfarenhet från broadcast eller digital media är meriterande.

Du är ansvarstagande och drivs alltid av att överträffa dina mål och du vet vad som krävs för att utveckla dina kundrelationer. Du är en person som sprider positiv energi och har viljan att prestera bättre. Du har lätt till skratt och team-känslan är viktig för dig. Vi erbjuder ett utmanande arbete på ett företag med god stämning och möjligheter till utveckling i en miljö som präglas av kompetens, positivitet och engagemang.

Vi ser att du har:
* Krav 2-3 års erfarenhet från medieförsäljning
* Dokumenterat goda försäljningsresultat
* God kommunikativ förmåga i tal och skrift
* Ordningssinne
* B-körkort

Du rapporterar till ansvarig försäljningschef för region Stockholm.

Villkor enligt kollektivavtal samt möjlighet till tjänstebil.

Detta är en rekrytering med tillsvidareanställning (6 mån provanställning) hos Airtime Sales AB.

Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan snarast!

I den här rekryteringen har Airtime Sales valt att samarbeta med Chrigström Consulting. På Chrigström Consulting arbetar vi nära våra kunder med rekrytering och headhunting, främst inom Försäljning, Marknadsföring och IT.

Ansök